Sosial hestedag på Hvinden Hestesenter

Tekst og bilder ved Maren Moger

Julie Hvinden-Haug på Balder, Astrid Færøvig på Filli, Sigrid Færøvig på Sabrine.

Julie Hvinden-Haug på Balder, Astrid Færøvig på Filli, Sigrid Færøvig på Sabrine.

 
Oppstallørene på Hvinden Hestesenter inviterte med seg noen venner og arrangerte sosial hestedag lørdag 14. mars 2015. Arrangmentet ble ledet av en komité bestående av Sanna (stalljenta til Bassa), Malene og stallpotet Maren.

Vi startet dagen med valgfritt dressurprogram i ridehuset med Bassa som dommer. Deretter red vi rebusløp i skogen, før vi alle samlet oss til felles lunsj i ridehuset. Vi avsluttet dagen med premiering av rebusløp.

Dressurdelen startet med programmet Lilletur med tre jenter fra Vestre Gran (Julie Hvinden-Haug, Astrid og Sigrid Færøvig). Det var ti startende i dressurdelen. Vi var samlet ca. 25 stykker i lunsjen.

Maren Moger på Honey, Janne K. Ruden på Dynamique (Loppa), Siri T. Grinder på Maiden.

Maren Moger på Honey, Janne K. Ruden på Dynamique (Loppa), Siri T. Grinder på Maiden.

 

Rebusvinnerene; Kristine Carlsen og Janne K. Ruden.

Rebusvinnerene; Kristine Carlsen og Janne K. Ruden.